Bewoners Gaerveld laten wensballonen op

Vrijdag 23 November 2018

Naar aanleiding van de ‘Week van de oudere’ lieten de bewoners van het woonzorgcentrum Gaerveld 90 ballonnen op. Wandelaars vonden de ballon van Greta op een veld in Wadersloh in het Duitse Nordrhein-Westfalen. De ballon werd vorige week vrijdagnamiddag opgelaten in Hasselt. Een Duits koppel dat op bezoek was bij hun schoonouders vond de ballon én het wenskaartje van Greta op een veld tijdens een wandeling het voorbije weekend. Zij stuurden een briefje naar Greta.

Ballon Greta vliegt 220 km ver

Meer dan 220 kilometer in minder dan 2 dagen heeft de ballon van Greta afgelegd tot in het Duitse Wedersloh. Samen met de andere bewoners van woonzorgcentrum Gaerveld in Hasselt lieten ze op vrijdagnamiddag 90 ballonnen op naar aanleiding van de ‘Week van de oudere’. De ballon van Greta werd door wandelaars gevonden in een veld in de buurt van het Duitse Wanderloh in Nordrein-Westfalen. De ballon van Greta is de eerste en tot nog toe enige ballon die werd teruggevonden. De vinders stuurden een briefje naar Greta en wensten haar veel geluk.

Greta (80) is erg in de wolken met het briefje van de vinders: “Ik had het niet verwacht dat de ballon zo ver zou vliegen. Mijn man en ik hebben nog in Duitsland gewoond, in de buurt van Keulen.”

Over Gaerveld

Woonzorgcentrum Gaerveld biedt een thuis aan 115 residenten. Senioren die zelfstandig willen wonen maar op elk moment op de beste zorg rekenen, kunnen intrekken in een van de 19 serviceflats. Die liggen iets verderop en worden mee beheerd door het WZC.

Modern comfort, gezelligheid en professionele zorg op maat: dat zijn de termen die residentie Gaerveld het beste omschrijven. Dag en nacht staan we met de glimlach voor u klaar. Kiest u voor een serviceflat, dan kiest u à la carte de diensten uit ons aanbod die bij uw noden aansluiten. Zo is er een formule waarbij u niet hoeft te koken of te poetsen. Gelegen in het stadsgedeelte Runkst is Hasselt-centrum nooit ver weg, maar ook in onze gebouwen is er altijd leven in de brouwerij. Ons animatieteam geeft eenzaamheid en verveling geen schijn van kans!

Tirza Geerts
Tirza Geerts

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Info?